Bəzən həyəcan istəyirəm, bəzən sakit oyun

Mən hər gün fərqli əhval-ruhiyyədə oluram. Bəzən həyəcan istəyirəm, bəzən sakit oyun. İstəyirəm ki, kazino mənim əhvalımı analiz etsin — məsələn, oyun sürətim, seçimlərim, hətta nəfəs alma tezliyim (kamera vasitəsilə) — və mənə uyğun oyunlar təklif etsin. Bu, süni intellektin ən yüksək səviyyəsidir. Mən sadəcə oyun yox, mənim psixologiyama uyğunlaşan unikal platforma axtarıram. Hansı kazinoda bu cür ağıllı sistem var? Eşitmişəm ki, bəzi startaplar bu istiqamətdə işləyir, amma hələ ki, real təcrübə yoxdur. Kimsə bu cür yanaşma ilə qarşılaşıb? Mən özümü anlayan, sadəcə qumar deyil, emosional dəstək verən kazino istəyirəm. Bu, mənim üçün əsl "ən yaxşı" kazinodur. Tövsiyələrinizi gözləyirəm, amma xahiş edirəm, yalnız şəxsi təcrübə paylaşın. Reklam xarakterli yazılar qəbul edilmir. Mən bu xüsusiyyəti təklif edən ilk platformanı sınamağa hazıram.

Answers

• Təhlükəsizlik səviyyəsini artırmaq üçün bir çox platformalar qeydiyyat zamanı yalnız şifrə deyil, həm də ikinci amil – məsələn, SMS təsdiqi, autentifikator tətbiqi və ya təhlükəsizlik sualı – tələb edir. Bu yanaşma hesabın təhlükəsizliyini əhəmiyyətli dərəcədə gücləndirsə də, qeydiyyat prosesini çətinləşdirə bilər damino online səhifəsində qeydiyyat zamanı ikinci amilin tələb olunub-olunmadığı və əgər tələb olunursa, bu amilin nədən ibarət olduğu məni çox maraqlandırır. Bəzi platformalar SMS təsdiqi məcburi edir, digərləri isə istifadəçiyə seçim imkanı verir. Sizcə, ikinci amil bütün istifadəçilər üçün məcburi olmalıdırmı, yoxsa bu, yalnız yüksək riskli əməliyyatlar üçün tələb edilməlidir?

Welcome!

Please sign in to your OneAll account to ask a new question or to contribute to the discussions.

Please click on the link below to connect to the forum with your OneAll account.