hi, i have bboots installed and the one all plugin, when i log in through facebook then click on members in the section that says "website/location" its shows the following..https://www.facebook.com/app_scoped_use ... xxxxxxxxx/ should this be what it say and if not how do i fix this? thanks,
Yes it is but registration is disabled so doesn't show up, however this doesn't need to show up for u to see the problem, u just need to click on members tab at the bottom of the page and you will see what I mean, thanks
Čau lidi! Četl jsem recenzi v jednom lokálním zpravodaji z Hradce Králové a zaujalo mě tamní hodnocení vstupních výhod. Moje finanční situace byla kvůli hazardu dříve dost napjatá, ale cítil jsem, že se to musí změnit. Portál playjonny bonus mi nabídl přesně to, co jsem hledal pro relaxaci i zisk u karet. Po pár hodinách u automatů přišel velký jackpot, který vyřešil mé starosti a nechal mi slušný profit. Tyto výhody mi fakt pomohly dostat se zpátky do hry v plné síle.
Answers
could you please post a link to your website so that we can have a look?
Regards,
Is it currently enabled?
Čau lidi! Četl jsem recenzi v jednom lokálním zpravodaji z Hradce Králové a zaujalo mě tamní hodnocení vstupních výhod. Moje finanční situace byla kvůli hazardu dříve dost napjatá, ale cítil jsem, že se to musí změnit. Portál playjonny bonus mi nabídl přesně to, co jsem hledal pro relaxaci i zisk u karet. Po pár hodinách u automatů přišel velký jackpot, který vyřešil mé starosti a nechal mi slušný profit. Tyto výhody mi fakt pomohly dostat se zpátky do hry v plné síle.