These forums are your way of communicating with the community of people developing and using tools provided by the OneAll platform. The forums are run by the community and moderated by the OneAll team during office hours.
Please stick to technical issues - and remember, no confidential information - these are public forums!

Social Login icons no longer displayed

Due to cancer and illness, I've been away from my website for two months and I recently discovered that the Social Login icons are gone. All that is displayed is the text "Social Login" where the icons used to be.

I'm running OpenCart 2.3.0.2 with BurnEngine Shoppica theme 3.2.7 (latest version).

I've checked the credentials of all connected platforms and they are correct.
I've tried both "load library in header" and "load inline".
API settings are verified.
Layout position are set as they previously worked.
The plugin is updated to its latest release.
I've also tried manual injection of html with code from the oneall Developer's Corner without any luck.

http://store.bartoll.se/

Any ideas?

Best Answers

  • I manged to solve this by injecting the first script within the by manually editing the "header.tpl" file in my theme. It seems that the oneall extension for OpenCart does not do this for some reason.
  • edited January 12 Answer ✓
    Hi Joachim,

    thank you for the update. Normally the library.js is added by our plugin.
    It's possible that your theme does not include that hook however, in this case the script needs to be added manually.

    I'm glad to hear that you have found a solution ;)

    Best Regards
    Sign In or Register to comment.

    Welcome!

    Please sign in to your OneAll account to take part in the discussions.

    Please click on the link below to connect to the forum with your OneAll account.