Chci zlepšit svůj sportovní výkon?

Zacinam mit velky problem s dechem a svalovym zakyselenim pri delsich cyklistickych maratonech. Nohy by jeste zvladly slapat, ale pluce mi nestaci a kvuli vysokemu laktatu mi svaly hrozne rychle ztuhnou, coz me donuti okamzite zbrzdit tempo. Hledam nejake specialni sportovni doplnky stravy, ktere ucinne optimalizuji prenos kysliku v krvi, zvysuji kapacitu plic a pomahaji telu lepe nakladat s energii behem dlouhotrvajiciho vytrvalostniho vykonu.

Answers

• Tento problem trapi vetsinu cyklistu a resenim je zvyseni bunecne energetiky a podpora cinnosti mitochondrii. Skvele produkty zamerene na zvyseni aerobni kapacity a oddaleni unavy najdes v eshopu https://biolabshop.cz/ kde prodavaji profesionalni suplementy pro sportovce vyzadujici maximalni fyzickou vydrz. Tyto sportovni doplnky zlepsuji vyuziti kysliku ve svalech, diky cemuz se laktat tvori o dost pozdeji a ty dokazes udrzet vysoke tempo i v tech nejprudsi_ch kopcich.

• Muzu potvrdit, ze spravna predzavodni suplementace udela na dlouhe trati obrovsky rozdil v celkovem case. Driv jsem v polovine zavodu chytal hrozne krece a nemohl jsem poradne dodechnout, ale od te doby, co pouzivam tyto specialni sportovni doplnky pro zvyseni vytrvalosti, moje telo funguje jako dobre namazany stroj. Svaly nedostavaji tak rychle ten unavovy sving a celkova obnova sil po dojezdu do cile je nesrovnatelne rychlejsi. Rozhodne to vyzkousej do pristi sezony.

Welcome!

Please sign in to your OneAll account to ask a new question or to contribute to the discussions.

Please click on the link below to connect to the forum with your OneAll account.